Wie zijn wij?

Onze passie en maatschappelijk doel is om de jeugd wereldwijd weer meer te stimuleren om buiten te spelen en sporten. Op straat werden de beste voetbalhelden ooit ontdekt en dat mag niet verdwijnen. Naast Panna, en voetbalkooien  ontwikkelen wij ook andere vormen van balspelen voor in de kooien en zo is het oude trefbalspel weer helemaal populair of kunnen we een potje Poolen met grote ballen in een poolfootball court. Blijven innoveren en kijken waar we de jeugd mee kunnen enthousiasmeren, dat is het “doel” van ons werk.

Met vriendelijke sportieve groet,

John Driessen

Eigenaar DutchPanna B.V.®

DutchPanna® is Internationaal fabrikant en leverancier van hoogwaardige en duurzame panna- voetbal- en sportkooien, bijbehorende speciale vloeren van gerecyclede oude gymschoenzolen en accessoires. Betrouwbare leveringen, betrokkenheid, flexibiliteit en blijven innoveren zit in ons DNA. Al jaren zijn onze velden en kooien een succesnummer in gemeenten, bij sportverenigingen, op campings, schoolpleinen en sportaccommodaties zowel out- als indoor. Onze producten zijn zowel professioneel als recreatief te gebruiken en zijn vandalisme bestendig. Ons speciaal ontwikkeld geluidwerend hekwerk voorkomt geluidsoverlast voor de directe omgeving.

Onze ronde en ovalen kooien zijn de meest unieke sportkooien in ons assortiment omdat;

  • Een ronde kooi garant staat voor een altijd dynamisch spel
  • Een ronde kooi veel veiliger is
  • Een ronde kooi eenvoudiger in onderhoud is

Onze producten staan garant voor hoge kwaliteit, veiligheid en heel veel speel- en kijkplezier. De DutchPanna velden en kooien worden standaard geleverd in gegalvaniseerd staal en zijn optioneel in iedere RAL kleur leverbaar. De goaltjes zijn ook in een andere kleur leverbaar als het hekwerk, dit geeft een supergaaf effect. Onze PRO line wordt standaard voorzien van speciaal voor DUTCHPANNA® ontwikkeld geluiddempend hekwerk. Voor sportverenigingen is er ook een heel mooi terugverdienmodel via reclamebedrukking mogelijk. Voor ieder “doel” kijkt ons team welk product daar het beste bij past.

MEDEWERKERS

John Driessen

Directeur

Ron Michel

International Sales Director

Hélène Driessen

Marketing Manager

Johan Houbart

Agent Belgische Markt

Mo Boutaka

Ambassadeur

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?