+31 6 34 81 89 01 info@pannakooi.nl

Sportkooien

Sportkooien van DutchPanna®

Als sportschool, sportvereniging of voetbalvereniging de kinderen met veel plezier laten sporten? Werken aan baltechniek? Veiligheid en spelplezier staan vaak voorop bij sportverenigingen, maar wat als u als vereniging zich ten midden van een woonwijk bevindt? Dan wilt u niet al te veel overlast veroorzaken. Om spelplezier en techniek te stimuleren, is een sportkooi misschien wel iets voor de vereniging. Ontdek de voordelen.

 

Sportkooien voor speelplezier

Een sportkooi is letterlijk een kooi waar kinderen in kunnen voetballen of hockeyen. Plaatst u een sportkooi in een speeltuin of bij een vereniging, dan zal het kinderen stimuleren om lekker buiten bewegen, om baltechniek te verbeteren en om goed samen te kunnen spelen. Een belangrijke ontwikkeling voor kinderen!

Onderhoudsarme sportkooi

Een sportkooi is onderhoudsarm. De sportkooien zijn van materiaal gemaakt dat tegen regen kan en andere weersomstandigheden. Het enige dat u hoeft te doen is het gras maaien en vuilophoping van onder andere bladeren uit de hoeken te halen. Gaat u voor nóg onderhoudsarmer, dan raden we u een ronde sportkooi aan, want dan hoeft u geen vuilophoping uit de hoeken te halen.

Geluidsarme sportkooi

DutchPanna maakt sportkooien met geluiddempend gaas. Uw vestiging in de woonwijk is daarmee geen probleem meer. U kunt uw vestiging dan juist zien als toegankelijk, makkelijk bereikbaar en wellicht vinden omwonenden het prachtig om het spel in de sportkooi te aanschouwen. Helemaal zonder al te veel lawaai!

Bedruk een sportkooi met eigen logo

Bent u benieuwd naar de verschillende sportkooien die we bij DutchPanna leveren? Bekijk onze site rustig en vraag een offerte aan. Als vereniging, gemeente of school kunt u ook een sportkooi bedrukken met een logo of een beschildering om kinderen te trekken naar de sportkooi. Hoe aantrekkelijker een sportkooi eruitziet, hoe meer u opvalt en blijft hangen!

WILT U OOK EEN SPORTKOOI?

Vraag een offerte aan voor uw eigen sportkooi voor uw vereniging of gemeente.