ACTIE: GRATIS PLAATSING

Geldt voor alle bestellingen gedaan voor 1 januari 2020


Pool football


De Poolfootball court  is onze rechthoekige sportkooi met  6 geïntegreerde doeltjes en dichte wanden om te voorzien van logo’s en reclame, met een afmeting van 4 meter breed , 6 meter lengte en een hekhoogte van 0.50 cm. Hierdoor blijft de omgeving een open karakter houden en blijft het spel binnen de lijnen zodat er buiten om de kooi geen hinder ontstaat. De Dutch Poolfootball court  is ook zeer geschikt voor tijdelijke opstellingen en events voor binnen en buiten en biedt een zeer mooie kans om er een terugverdienmodel aan te koppelen via sponsors.

Wat  je met dit product allemaal kunt doen

Voor jong en oud, jongens en meisjes om een super spannend potje te poolvoetballen of paaltjes voetbal met 6 of 12 spelers in te spelen. Maar ook gewoon voetbal of trefbal ( gagaball) en verder alles wat jou inspireert tot leuk spel. Professioneel wordt deze makkelijk verplaatsbare kooi ook gebruikt voor balbehendigheidstraining  bij voetbalverenigingen.

Voordelen van de Dutch football court
 • Dynamische spelmogelijkheden met veel variaties
 • Makkelijk te verplaatsen
 • 16 wandpanelen te voorzien van logo’s en of reclame.
Afmetingen

400 cm breed, 600 cm lengte, hoogte 50 cm.

Zeer geschikt voor
 • sportverenigingen
 • speeltuinen
 • recreatieondernemingen
 • onderwijsinstellingen en BSO’s
 • evenementen
 • speelhallen
specificaties materiaal
 • Staal gewalste kokerprofielen 50 x 50 X 2 mm  en verzinkt.
 • Alle RAL Kleuren  zijn mogelijk  ( 20 werkdagen extra levertijd).
 • Materiaal wanden; de 8 wandpanelen zijn van 6 mm Dibond sandwichplaat aluminium/kunststof/aluminium.
Plaatsing

De Dutch football court is zeer eenvoudig zelf te installeren en  kan los geplaatst worden of d.m.v. chemische ankers in beton, asfalt, steen vastgezet worden. De bouten worden na bevestiging afgedekt met een rubber dop. Uiteraard installeert ons technische team uw kooi ook graag op locatie. (prijzen op aanvraag)

Terugverdienmodel voor jouw sportkooi PK 3001

De witte Dibond panelen in de frames van deze Dutch poolfootball court zijn eenvoudig te bedrukken en slijtvast. Een mooie afwerking voor uw reclame uitingen, logo’s en / of sponsor terugverdienmodel. Een volledige bedrukking biedt plek voor 16 verschillende advertenties van bijvoorbeeld sponsors. Bedrukking kunnen wij op maat per paneel verzorgen. Uw reclame wordt dubbelzijdig bedrukt op polymeer folie , UV werend glaslaminaat, mechanisch geplakt op 6mm Dibond ( sandwich plaat alu/kunststof/alu).

Optionele sportvloeren voor uw sportkooi

DutchPanna levert en plaatst diverse soorten sportvloeren speciaal voor de sport kooien. Van oude gymschoenzolen gerecyclede water doorlatende, geluid en valdempende vloeren tot kunstgras, met of zonder belijning en logo’s. . Vraag naar een offerte op maat via verkoop@dutchpanna.nl

Advies verkoopprijs onbedrukt

€ 3.990,-

ex. BTW
volledige dubbelzijdige bedrukking op 16 panelen voor uw sponsors € 4175,- incl BTW
Meerprijs frame in RAL-kleur naar keuze € 950,- incl BTW
Complete poolballen set van 16 ballen € 299,- incl BTW
Download specsheetBestel