Voetbalveldje

LAAT KINDEREN LEKKER VOETBALLEN

Een voetbalveldje plaatsen op diverse plekken zorgt ervoor dat meer mensen kunnen sporten wanneer zij willen. DutchPanna levert complete en op maat gemaakte voetbalveldjes in diverse maten en hoogtes. Daarbij valt DutchPanna ook binnen het sportakkoord wat iedere gemeente moet gaan naleven. Gymleraren kunnen met de ovale kooi van DutchPanna ook buiten op eigen plein fantastisch goed gymen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Hier leest u meer over verschillende mogelijkheden van voetbalveldjes op diverse locaties.

DUTCHPANNA levert complete pannakooien, pannavelden, voetbalkooien en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij !

STIMULEER BUITENSPORT MET EEN VOETBALVELDJE


Veel beweging is erg belangrijk, dat geldt voor iedereen, maar ook vooral onder jongeren. De jeugd moet namelijk bezig blijven, veel sporten en ondernemen met vrienden. Tijdens de periode van covid-19 wordt gemerkt hoe belangrijk dit is. Echter wordt ook gezien hoe steeds meer jongeren zich terugtrekken. Het is dus erg belangrijk om te stimuleren om heerlijk buiten te gaan sporten. Daarbij voorkomen extra plekken voor buitensport ook meer obesitas groei. Het plaatsen van voetbalveldjes in buurten, op schoolvelden en bij u om de hoek draagt hier aan bij.

 

DE VOORDELEN VAN VOETBALVELDJES VAN DUTCH PANNA


Hoe meer voetbalveldjes in de buurt, hoe meer er wordt gestimuleerd om buiten te gaan sporten. Voor de jeugd is het heel belangrijk om de juiste buitensport faciliteit te hebben. DutchPanna past bijna in iedere wijk omdat er relatief weinig ruimte voor nodig is en het hekwerk is ook nog eens geluiddempend. De voetbalveldjes zijn dus geschikt voor diverse plekken en niemand heeft er last van.

VOETBALVELDJE: MAATWERK BIJ DUTCH PANNA


Heeft u interesse in een voetbalveldje bij u in de gemeente, op het schoolveld of op uw bedrijfsterrein? Genoeg redenen om een voetbalveldje aan te schaffen. Bedenk daarom van tevoren goed welk voetbalveldje het beste bij de ruimte en de doelstellingen passen en kies een vierkant of rond model. U kunt het voetbalveldje geheel zelf samenstellen want wij leveren ook maatwerk. Wilt u het voetbalveldje laten bedrukken? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een offerte. Heeft u nu vragen? Ook dan staan wij voor u klaar.

U hoort het al: u kunt hier niet alleen terecht voor een voetbalveldje, maar voor nog veel meer.

U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.

WILT U OOK EEN VOETBALVELDJE?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalveldje of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?