Voetbalkooien

Voetbalkooien van DutchPanna®

Een speelplaats of schoolplein inrichten voor kinderen die graag voetballen, maar u moet rekening houden met kinderen die ook op het plein spelen? En omwonenden die geen overlast mogen hebben van het trappen tegen de bal? Dan is een voetbalkooi dé oplossing. Voor ieder kind een groot plezier en voor omstanders geen overlast!

 

Voetbalkooi voor het schoolplein

Het schoolplein moet een veilige speelomgeving zijn voor kinderen die samen willen spelen en sporten. Zijn er kinderen die willen voetballen, maar ook kinderen die gewoon tikkertje willen spelen, dan kan dat gewoon op één plein. DutchPanna levert complete voetbalkooien in verschillende maten en met verschillende hekhoogtes. Daarnaast zijn onze voetbalkooien geluidsarm. In het klaslokaal is er geen overlast geproduceerd vanuit de voetbalkooi.

Waarborg veiligheid met voetbalkooien

De ronde voetbalkooien van DutchPanna zijn 100% veilig: het bevat geen scherpe hoeken, niemand voelt zich in een hoek gedreven, wat voor een leuker en dynamische spel zorgt. De ronde voetbalkooien worden veilig los geplaatst, afhankelijk van locatie en gebruik. Bij de vaste montage, worden bouten afgedekt met een rubberen dop of een chemisch verankerde ondergrond, zodat niemand zich hieraan kan bezeren. Daarnaast is er geen mogelijkheid tot vuilophoping in de hoeken, wat om minder onderhoud vraagt én wat bijdraagt aan de veiligheid.

Voetbalkooien kunnen overal gebruikt worden

Voetbalkooien zijn echt een meerwaarde voor ieder schoolplein, maar ook voor in een speeltuin, en bij voetbalverenigingen. Voetbalkooien zijn zelfs geschikt voor in een hal, als het bijvoorbeeld geen weer is om buiten te voetballen, dan kan dit prima binnen. Bij DutchPanna koopt u de beste voetbalkooien, zelfs met dempend gaas om geluidsoverlast te voorkomen. Bevindt het schoolplein of de speelplaats zich in een drukke woonwijk, dan zal dempend gaas zelfs omstanders plezieren: wel het spel kunnen aanschouwen, maar geen last hebben van te veel lawaai!

Voetbalkooien kopen bij DutchPanna

Er zijn verschillende uitvoeringen, welke past bij u? Een vierkante of ronde voetbalkooi? En welke grootte is het meest geschikt en welke hekhoogte? Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om een voetbalkooi te bedrukken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte!

Naast voetbalkooien bieden wij ook maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

WILT U OOK EEN VOETBALKOOI?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalkooi voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?