Voetbalcourt

Voetbalcourts van DutchPanna

Er kan niet vaak genoeg benadrukt worden hoe belangrijk sport en beweging zijn voor de gezondheid en hoe belangrijk het is mensen op de juiste manier te stimuleren om dit ook te gaan doen. Maar hoe? Stap 1 is daarin het aanbieden van de juiste mogelijkheden en accommodaties, de drempel om te gaan bewegen moet laag liggen. Een voetbalcourt van DutchPanna bij een school of sportvereniging of gewoon bij jou in de wijk is daar een goed voorbeeld van. DutchPanna levert complete velden en kooien op maat, zodat de jeugd naar hartenlust kan sporten en spelen zonder daar al teveel bij nodig te hebben. Een bal is immers voldoende!

Keuze uit verschillende courts

En dan kun je bij DutchPanna ook nog kiezen voor verschillende voetbalcourts met verschillende ondergronden. De kooien zijn op iedere ondergrond te plaatsen, maar kunnen ook geleverd worden met speciale sportvloeren. Deze G3 EPDM sportvloeren van DutchPanna zijn geluiddempend en valdempend. Je zult er dus weinig geluidsoverlast van ondervinden en je beperkt de pijn van het vallen. Daarnaast zijn ze ook gemaakt voor diverse weersomstandigheden en zijn ze waterdoorlatend. Je kunt de vloeren bovendien laten personaliseren door ze in een bepaalde kleur te bestellen of er zelfs een logo op te drukken.

Het plezier van buiten spelen en sporten

Het gezondheidsaspect werd al even benadrukt, maar sporten heeft nog een ander belangrijk kenmerk: het verbindt. Je doet het namelijk samen, wat het een enorm sociale activiteit maakt. Bovendien zitten er in de sport vele verborgen kwaliteiten en vaardigheden die in het dagelijks leven ook van pas komen. Denk aan samenwerken, hard je best doen, creatieve oplossingen zoeken, communiceren, kortom je ontwikkelt je ook als mens!

Covid-19

Sinds het uitbreken van covid-19 merken we dat de jeugd zich steeds meer terugtrekt en dat het risico op eenzaamheid en een ongezondere levensstijl daarmee groter wordt. Een voetbalcourt kan daarbij net dat ene duwtje in de goede richting zijn om kinderen naar buiten te krijgen. Beweging en sociaal contact kunnen dan een goede stimulans zijn voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de kinderen. De voetbalcourts van DutchPanna vallen niet voor niets onder het sportakkoord van de gemeenten in Nederland.

Een voetbalcourt op maat

Heb je interesse in een voetbalcourt bij jou in de gemeente, in de buurt, bij sportvereniging of bij school? Neem dan gerust even contact op met onze specialisten voor een voetbalcourt op maat. Zij kijken dan samen met jou naar de ideale maat en materialen voor de voetbalcourt. Je kunt dan ook gelijk aangeven hoe het eruit moet gaat zien, wil je bijvoorbeeld je logo op het veld of op de kooi? Dan kan dat geregeld worden!

WILT U OOK EEN VOETBALCOURT?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalcours voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?