Sportveld

Sportveldje

Buiten spelen is enorm belangrijk voor de ontwikkeling, de gezondheid en het plezier van kinderen. Met de aanwezigheid van games, Netflix en social media is er tegenwoordig een extra stimulans nodig om ze ook echt weer naar buiten te krijgen en ze te laten sporten en bewegen in hun vrije tijd. Een sportveldje van DutchPanna in de buurt van hun huis of school is zo’n stimulans. Goed voorbeeld doet volgen, dus zodra de eerste kinderen het sportveldje betreden volgen er geheid meer. Naast dat het bijdraagt aan meer lichaamsbeweging prikkelt het ook de fantasie van kinderen. De mogelijkheden zijn immers eindeloos! Ze kunnen kiezen om een bekende sport als voetbal of basketbal te gaan beoefenen op het sportveldje, maar ze kunnen ook eigen spellen bedenken of nieuwe sporten uitproberen.

DUTCHPANNA levert complete pannakooien, pannavelden, voetbalkooien en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij !

STIMULEER BUITENSPORT MET EEN VOETBALVELDJE


Dat beweging belangrijk is, is algemeen bekend. Ook dat dit met name geldt voor jongeren, maar helaas is dit ze niet altijd even gemakkelijk aan het verstand te brengen. Om te voorkomen dat de jeugd steeds minder beweegt en daarmee steeds ongezonder wordt zijn de sportveldjes van DutchPanna een goede uitkomst. Dit geeft jongeren een stimulans om naar buiten te gaan en te sporten met vrienden en vriendinnen. Dus niet alleen op het vlak van gezondheid is het goed, maar ook het sociale aspect speelt een grote rol. Een sportveldje kan dus een cruciale rol spelen in de fysieke en mentale gezondheid van de jeugd in uw buurt.

 

DE VOORDELEN VAN VOETBALVELDJES VAN DUTCH PANNA


Een sportveldje van DutchPanna biedt vele voordelen. Zoals gezegd draagt het bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de jeugd als ze meer sporten en buiten zijn in hun vrije tijd. Daarnaast zijn de sportveldjes multifunctioneel, ze kunnen voor allerlei sporten gebruikt worden en bieden de vrijheid om ook zelf spellen of sporten te bedenken. Bovendien nemen de sportvelden van DutchPanna weinig ruimte in, dus het kan gemakkelijk in uw buurt, bij uw school of bij uw sportvereniging geplaatst worden. De hekken van de sportveldjes zijn van een geluiddempend materiaal, dus de omgeving zal daar geen overlast van hebben. Voor de ondergrond van de sportveldjes kunt u ervoor kiezen om de grond te gebruiken die er al ligt, maar u kunt ook een laten aanleggen door DutchPanna.


Covid-19

We merken dat sinds het uitbreken van covid-19 de jeugd zich steeds meer dreigt terug te trekken. Dit is een groot risico, omdat obesitas en eenzaamheid daardoor steeds meer op de loer liggen. Een sportveldje kan op dat moment de stimulans zijn om toch buiten te komen en actief te zijn, met inachtneming van de geldende maatregelen natuurlijk. Bovendien vallen sportveldjes als die van DutchPanna onder het sportakkoord voor gemeenten in Nederland. De perfecte kans dus voor de overheid om de jeugd aan te sporen meer te sporten!

Sportveldje op maat

 

Heeft u interesse in een sportveldje bij u in de gemeente, op het schoolplein of bij uw sportvereniging? Neem contact op met onze specialisten voor een sportveldje op maat. U kunt dan samen kijken wat de beste optie is qua maat en qua vorm van het sportveldje. U kunt daarbij kiezen voor een rechthoekig of een rond model en u kunt kiezen hoe hoog de hekken moeten zijn. Bovendien kunt u hierbij ook nog gaan voor toevoegingen zoals extra doeltjes of basketbalnetten. Als u uw logo of een andere illustratie op uw sportveldje wilt kunt u dit ook laten bedrukken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of als u nog vragen heeft.

U hoort het al: u kunt hier niet alleen terecht voor een sportveldje, maar voor nog veel meer.

U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.

WILT U OOK EEN VOEDBALVELDJE?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalveldje of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?