Sportkooien

Sportkooien van DutchPanna®

 

Als sportschool, sportvereniging of voetbalvereniging de kinderen met veel plezier laten sporten? Werken aan baltechniek? Dan is een sportkooi de ideale oplossing. Met de sportkooien van DutchPanna biedt u de jeugd in uw buurt, van uw school of van uw sportvereniging een leuke stimulans om meer te bewegen. Ontdek de voordelen op deze pagina!

 

Verschillende kooien voor ultiem speelplezier 

Een sportkooi is, zoals de naam al verraadt, een kooi om in te sporten. Of je nou wil voetballen, hockeyen, trefballen, basketballen of zelf iets leuks verzint. Het stimuleert kinderen om actief bezig te zijn en is daarmee ideaal voor scholen en sportverenigingen of voor in uw woonwijk. U vindt bij DutchPanna dan ook meerdere soorten kooien. Afhankelijk van wat u wilt en hoeveel ruimte u heeft kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen rechthoekige en ronde kooien. Bij enkele kooien heeft u ook nog opties om uit te breiden met extra doeltjes of basketbalnetten en het is bij onze kooien ook mogelijk om een G3 sportvloer in de kooi te laten plaatsen.

Onderhoudsarme sportkooien

De sportkooien van DutchPanna zijn onderhoudsarm. Ze zijn gemaakt van materiaal dat bestand is tegen regen en andere weersomstandigheden. Het enige benodigde onderhoud is het maaien van het gras als het op een grasveld staat en eventueel het opruimen van vuil of bladeren. Als u kiest voor een ronde kooi dan heeft u geen last van vuilophoping in de hoeken, wat het nog onderhoudsarmer maakt. Bovendien zijn de kooien gemaakt om lang mee te gaan en bieden we bij elke kooi minimaal 5 jaar garantie.

Geluidsarme sportkooien

Naast dat de kooien weinig onderhoud vergen zijn ze ook nog geluidsarm. Doordat ze gemaakt zijn van speciaal geluiddempend gaas hoeft u zich geen zorgen te maken over geluidsoverlast voor de buurt of school. U kunt uw vestiging dan juist zien als toegankelijk, makkelijk bereikbaar en wellicht vinden omwonenden het prachtig om het spel in de voetbalkooi te aanschouwen. Helemaal zonder al te veel lawaai!

Bedruk een sportkooi met eigen logo

Als sportvereniging, als school of met uw buurt kunt u er ook voor kiezen om de sportkooi van DutchPanna te bedrukken met uw logo of beschildering. Zo maakt u de kooi nog aantrekkelijker voor kinderen om te gaan sporten! Ziet u het al voor zich, een mooie sportkooi met uw logo erop? Niks mooiers natuurlijk dan op een zonnige zomerdag kinderen actief bezig te zien in een mooie sportkooi.

Buitensporten

We merken dat sinds het uitbreken van covid-19 de jeugd zich steeds meer dreigt terug te trekken. Ze hebben minder vertier en minder om te doen, dus vereenzaming en stilstand liggen op de loer. Pannakooien en sportkooien kunnen dan uitkomst bieden, omdat het een goede stimulans is om buiten te gaan sporten en andere mensen te ontmoeten, met inachtneming van de geldende regels. Zo voorkom je eenzaamheid en ga je het ontstaan van overgewicht tegen. Initiatieven zoals de sportkooien van DutchPanna vallen ook binnen het sportakkoord voor Nederlandse gemeenten. In onze optiek dus een uitgelezen kans voor de overheid om meer in te zetten op buitensporten!

Een sportkooi voor uw school, buurt of sportvereniging?

Weet u al precies welke u aan wilt schaffen of heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij staan voor u klaar om een sportkooi op maat te vinden voor uw school, vereniging of gemeente. U kunt op onze website natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor een van onze sportkooien.

 

WILT U OOK EEN SPORTKOOI?

Vraag een offerte aan voor uw eigen sportkooi voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?