Pannaveld

Pannaveld van DutchPanna

Een pannaveld biedt kinderen de mogelijkheid om balbehendigheid te oefenen, om energie kwijt te kunnen met een potje ‘panna’ en om samen te spelen op een veilige manier voor kind en omstanders. Daarnaast is een pannaveld zo ontwikkeld, dat het voor omstanders geen hinder en overlast veroorzaakt.

 

Pannaveld kopen

Een pannaveld koopt u gemakkelijk via DutchPanna. Een pannaveld bestaat uit een pannakooi, met (kunst)gras eronder, maar straatwerk kan ook prima. De kooi functioneert eigenlijk als sportveld. Een pannaveld kan voor voetbal ingericht worden, maar ook voor hockey en andere sportspellen. Een pannaveld is afgesloten van de rest van het speelveld of speelterrein, wat ervoor zorgt dat de bal niet al te ver weg reikt en dat omstanders zo min mogelijk overlast ervaren van rondvliegende ballen.

Kunstgras pannaveld

DutchPanna ontwikkelt zelf ondergronden die veilig, duurzaam, milieuvriendelijk, stevig en zacht zij voor in een pannaveld. De ondergronden zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gerecyclede schoenzolen. Het vallen gaat zo een stuk minder hard, wat weer extra veiligheid biedt in een pannaveld  voor spelende kinderen.

Pannaveld geschikt voor iedere omgeving

Een pannaveld is een geschikt item voor op speelplaatsen, voor op grasvelden, voor op schoolpleinen en op verenigingen om kinderen op een plezierige manier samen te laten spelen en dat zonder overlast te veroorzaken bij de omgeving. Dat komt onder andere doordat we pannavelden ontwikkelen met geluiddempend gaas: het geluid van ballen tegen stalen muren, daar heb je met de pannavelden van DutchPanna geen last van!

Pannaveld kopen bij DutchPanna

Een pannaveld koop je bij DutchPanna. We maken namelijk gebruik van duurzaam en veilig materiaal en staan voor service. Veiligheid voor kind en omgeving staat bij ons voorop. Heeft u nog vragen over pannavelden of over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag op weg naar een pannaveld dat bij uw wensen past.

WILT U OOK EEN PANNEVELD?

Vraag een offerte aan voor uw eigen pannaveld voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?