Pannakooien

LAAT KINDEREN EN JEUGD SAMEN SPELEN, SPORTEN EN ONTWIKKELEN

Wilt u;

  • Een speelplaats laten aanleggen om kinderen samen te laten spelen en sporten?
  • Een plek waar kinderen samen kunnen spelen en sporten onder veilige omstandigheden?
  • Een speelplaats veilig inrichten voor alle activiteiten gelijkertijd , waaronder voetballen en wel op een veilige manier?
  • Een goede trainingstool voor balbehendigheidtraining?

DUTCHPANNA levert complete pannakooien, pannavelden, voetbalkooien en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij !

PANNAKOOI: VEILIGE PANNA-, VOETBAL- EN SPORTKOOIEN VOOR KINDEREN

Het plaatsen van een DUTCHPANNA kooi is eenvoudig zelf te doen, uiteraard plaatst DUTCHPANNA wereldwijd met vakbekwame specialisten uw kooi op de gewenste locatie. Bij onze kooien zit een duidelijke montage instructie, alle bevestigingsmaterialen en afwerkdoppen om de losse kooi delen en goals in korte tijd tot één stabiele kooi te maken. Veiligheid en levensduur staan bij ons op  nummer 1, daarom levert Dutchpanna de allerbeste en meest veilige kooien. Op de Pro lijn geeft Dutchpanna 10 jaar garantie. 

PANNAKOOI: DE ONDERGROND

De Dutchpanna kooien zijn op iedere ondergrond te plaatsen. Wilt u uw kinderen en jeugd een extra veiligheid geven dan zijn de G3 EPDM sportvloeren van DUTCHPANNA een unieke uitkomst en tevens een goed maatschappelijk verhaal.

G3 staat namelijk voor ; Gerecyclede Granulated Gympies , een mooi verantwoord initiatief om uw DUTCHPANNA kooi van een valdempende- maar ook geluiddempende  vloer  te voorzien. Onze G3 vloeren zijn ook ingesteld op onze weersverandering en super water doorlatend. De G3 vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, kleur mixen en zelfs te voorzien van uw bedrijfs- of school logo.

Naast deze super mooie sportvloeren levert DUTCHPANNA ook coatingvloeren van hoogwaardige Zwitserse coatingproducten, belijningen en kunstgras vloeren conform de beste kwaliteiten en eisen.

Voor meer informatie, Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden voor uw locatie. 

PANNAKOOI: HOGE KWALITEIT EN CORRECTE AFWERKING

DUTCHPANNA is een Nederlands design en wordt ook volledig in Nederland met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Daarom geeft DUTCHPANNA 10 jaar garantie op haar kooien.

PANNAKOOI: MAATWERK

Overweegt u om een voetbal-, panna- of sportkooi aan te schaffen?

Ontdek de vele mogelijkheden van onze kooien, wij  informeren u graag wat in uw geval de beste optie is om het meeste spelplezier te creëren. Onze adviseurs beschikken over veel ervaringen en kunnen voor u ook maatwerkoplossingen creëren, zoals extra basketbal goals, voetbal goals of haken om een volleybal- tennisnet op veilige manier te integreren, er kan heel veel bij DUTCHPANNA. U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.

WILT U OOK EEN PANNAKOOI?

Vraag een offerte aan voor uw eigen Pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?