pannakooi 8000 pro plus

KLVO advies voor veilig buitensporten sluit mooi aan bij de pannakooi van DutchPanna . Lees hier waarom de voetbalkooi op jouw schoolplein niet mag ontbreken!

Het KLVO wil dat de onderwijs vakdocenten sport of gymleraren meer aandacht aan buiten sporten en spelen gaan besteden. De overheid wil het liefst dat het buiten sporten tijdens de schooluren op het eigen schoolplein gaan plaatsvinden, maar hoe kan je dat veilig en vol inspiratie voor de jeugd opzetten? Wil je meer weten? Lees snel verder

263

De voordelen van een pannakooi op het schoolplein. Ontdek ze hier!

Als we straks weer in het Post Corona tijdperk komen, mag eigenlijk een pannakooi of voetbalkooi op een schoolplein niet meer ontbreken. Kinderen willen graag buitenspelen en in beweging zijn is gezond. Voetballen vindt bijna iedere jongen of meisje leuk en dit zorgt ook voor een goede sociale omgang onder elkaar. Vaak zie je geweldig mooie speeltoestellen en attributen, maar eigenlijk is een bal en een speciale en veilige plek om met die bal te kunnen gaan voetballen wat veel kinderen missen op het schoolplein. DutchPanna heeft hier de oplossing voor.
Wil je meer weten? Lees snel verder

93