Hangjongeren

Verveling is voor sommige jongeren de reden om rotzooi te gaan trappen en overlast te veroorzaken. Dus in plaats van ze bestraffend toe te spreken is het een beter idee om te zorgen dat ze wat te doen hebben. Een sportkooi of pannakooi is dan een goede mogelijkheid en u zorgt er bovendien voor dat ze ook nog eens in beweging komen. U leest hier meer over de mogelijkheden!

Bied hangjongeren een alternatief

Hangjongeren kunnen of willen vaak niet thuis zijn en zijn daardoor buiten schooltijd volledig op zichzelf aangewezen. Dan ligt de foute keuze al snel op de loer en is overlast vaak het gevolg. Om dit te ondervangen is het goed ze een alternatief te bieden en sport is daar uitermate geschikt voor. Het gaat de verveling tegen, maar is bovendien goed voor de gezondheid en ook de algehele ontwikkeling. Ze leren er namelijk ook samenwerken en het kan ook een positief effect hebben op de discipline.

Diverse kooien en veldjes

Bij DutchPanna kunt u terecht voor pannakooien, maar ook voor sportveldjes. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een uw kooi of veld uit te breiden met bijvoorbeeld een basketbalnet. Op die manier wordt uw kooi multi-inzetbaar en kunnen jongeren er terecht voor meerdere sporten. U kunt ervoor kiezen de kooi te plaatsen op de ondergrond die er al ligt, zoals een grasveld of een plein, maar u kunt ook kiezen voor onze speciale G3 sportvloeren. Daarnaast heeft u de keuze voor de vorm en de grootte van de kooi of het veld.

Covid-19

De coronapandemie heeft nog maar weer eens benadrukt wat het belang is van voldoende beweging en een gezonde leefstijl. En daarnaast ook voor het belang van sociaal contact. Een centrale ontmoetingsplek om te sporten, zoals een pannakooi is daarom van nog groter belang geworden. Zodra alle maatregelen zijn opgeheven moet de jeugd extra gestimuleerd worden om buiten te gaan sporten. Helemaal omdat ze de afgelopen periode ook (deels) stil hebben gestaan. We roepen de overheid daarom ook op om meer te investeren in een sportieve stimulans zoals onze sportkooien.

Een sportveld op maat bestellen

Heeft u interesse in een sportveldje of -kooi voor uw buurt, school of sportvereniging? Vraag dan een offerte aan. Wij bieden u maatwerk, dus u kunt zelf uw voorkeuren aangeven wat betreft de vorm, de afmetingen, de ondergrond even eventuele toevoegingen als een basketbalnet of extra doelen. Neem daarvoor contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze website of bel ons op +31 6 38 12 40 00 of +31 6 34 81 89 01.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?