Het is iedereen bekend, de jeugd is al te vaak achter de PlayStation of telefoon te vinden, nu met de huidige Covid-19 crisis is dit er niet beter op geworden. Echter er is een belangrijk lichtpunt waarbij DutchPanna een belangrijke rol speelt. Lees snel verder en ontdek waarom veel scholen en gemeenten  momenteel een DutchPanna multifunctionele sportkooi op het eigen schoolplein of buurtplein plaatsen nadat de vraag werd gesteld hoe ze de jeugd nog beter kunnen stimuleren om buiten te sporten en spelen. Een ideale oplossing is de sportkooi.

Zeker in de huidige tijd van beperkingen is het van groot belang dat jongeren buiten komen om te sporten. Scholen springen daar op in door hun gymlessen veelal in de buitenlucht te organiseren. Daarbij zijn ze vaak afhankelijk van (de ruimte op) hun schoolplein of -terrein. Voor veel gemeenten geldt dat de openbare speel- en sportplekken schaars zijn en vaak niet uitdagend genoeg om de jeugd te prikkelen om meer naar buiten te gaan.

De sportkooien van DutchPanna bieden een makkelijke en betaalbare oplossing voor zowel school- als openbare terreinen. De fraaie voetbalkooi en pannakooien passen bijna overal, zijn eenvoudig en snel te plaatsen en zorgen voor een enorme boost in jeugdig sportplezier. Een uniek voordeel van de ronde of ovale kooivorm is dat een (non-stop) dynamisch spel gegarandeerd is. Bovendien zijn de DutchPanna-sportkooien veel veiliger dan rechthoekige varianten, doordat je elkaar niet in een hoek kunt drijven.

Pannakooi met geluiddempend hekwerk en valdempende G3 sportvloer 

DutchPanna levert zijn robuuste en veilige kooien met een speciaal geluiddempend hekwerk. Deze innovatieve constructie voorkomt geluidsoverlast en irritatie in de directe omgeving van de sportkooien. Ook de speciale allweather-sportvloeren die DutchPanna optioneel levert, zijn geluiddempend. Doordat deze vloeren bovendien 100% regenwater doorlaten, zijn de kooien in alle weersomstandigheden te gebruiken. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens val dempend en leiden ze tot minder kniebelasting en blessures.

Sport- en voetbalkooienfabrikant DutchPanna – officieel partner van Stichting van het Kind, John de Wolf Sport Foundation en Dirk Kuijt Sport Foundation – levert zijn professionele en vandalismebestendige kooien aan onder andere onderwijsinstellingen, BSO’s, sportverenigingen, gemeenten, recreatieparken, campings en justitiële instellingen. DutchPanna heeft alle producten op voorraad en kan snel leveren.

Ook geïnteresseerd in een multifunctionele sportkooi voor jouw woonwijk, schoolplein, recreatiepark of sportclub?

Bel of mail ons dan gerust. Wij kijken en denken graag mee over de realisatie van jouw eigen buitensport plek en welke kooi of maatwerk het beste bij de wensen en gebruiksomgeving past. Mail naar verkoop@dutchpanna.nl voor meer informatie. 

Iedereen verdient een DutchPanna voetbal of sportcourt,

Het DutchPanna team

John, Johan & Ron

En met speciale dank aan onze technische collega’s Nicky en Ton

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?