DutchPanna krijgt veel aanvragen van gemeenten en stadsbesturen voor het leveren van mobiele pannakooien. Deze pannakooien worden gebruikt voor tijdelijke evenementen en voor buurtverenigingen die hun jeugd een leuke afleiding willen geven. Om de jeugd meer te stimuleren buiten te spelen. Tijdens het opbouwen staan de jongens en meisjes vaak al te popelen om te kunnen voetballen.

Voordelen van mobiele pannakooien

De ronde vormen van de PK 3000 en PK 3001, de meest favoriete pannakooi voor mobiel gebruik, zorgen ervoor dat kinderen elkaar niet in een hoek kunnen drijven. Dit is veel veiliger dan een vierkante of rechthoekige pannakooi. Daarnaast ben je gegarandeerd van een dynamisch spel.

  • Het unieke van onze ronde pannakooien is dat deze snel en los op iedere ondergrond geplaatst kunnen worden. Het opzetten van de pannkooi is zo gebeurd.

 

  • Daarnaast zorgt de ronde vorm van de pannakooi er voor dat deze niet uit model raakt, zoals rechthoekige vormen wel hebben bij losse plaatsingen.

 

  • Last but not least. De DutchPanna kooien zijn ook geluidsarm! Dat is fijn voor de naaste omgeving. Zij zullen geen geluidshinder ondervinden.

 

  • Als extra optie heeft DutchPanna een extra makkelijke montage set. Deze Click and Go montage set is van solide RVS en nog sneller met montage en demontage.
Pannakooi bevestiging | Dutchpanna

 

Wat is het verschil tussen de PK 3000 en PK 3001?

In de vorm en afmetingen verschillen de PK 3000 en PK 3001 niet, beide kooien hebben een ronde vorm met een diameter van 6 meter en een hekhoogte van 75 cm. De hoogte zorgt ervoor dat iedereen makkelijk in en uit de kooi kan. De PK 3000 wordt geleverd met gaasmathekwerk. De PK 3001 wordt uitgevoerd met zeer solide 6 mm Dibond platen. Deze platen zijn opgebouwd uit aluminium – kunststof en aluminium en aan weerszijde met UV-werend glaslaminaat. Full-colour te bedrukken met al uw logo’s, reclame en andere uitingen van uw gemeente of sponsoren.  

Deze gemeenten gingen u voor

Gemeente Ranst (BE)

Gemeente Ranst in België heeft onlangs de PK 3000 standaard gegalvaniseerd aangeschaft voor haar lokale jeugd. 

De PK 3000 zal het meest te vinden zijn in de zomermaanden op het grasveld achter het gemeentehuis , maar zal ook worden ingezet bij schoolactiviteiten, dorpsactiviteiten en straatactiviteiten in de diverse woonwijken van de gemeente Ranst. 

Gemeente Arnhem (NL)

Gemeente Arnhem in Nederland heeft via Dolmans landscaping uit Duiven begin deze maand een PK 3001 aangeschaft. De kooi is voorzien van de logo’s van de gemeente Arnehem en van Dolmans als sponsor. De kooi heeft aan de buitenzijde een door Dutchpanna ontworpen afbeelding van grassprieten aan de onderzijde en de slogans die in de gemeente ter promotie van buitensporten worden geuit zoals “action for play”. 

Neem contact op voor uw mobiele pannakooi

Heeft u binnenkort een evenement of zou u eens willen testen met een pannakooi in uw buurt? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Iedereen in uw stad of dorp verdient een DutchPanna sportkooi,

Het DutchPanna team

John, Johan & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?