Een pannakooi kopen voor jouw schoolplein, voetbal- hockeyclub, openbaar sport terrein of recreatie-vakantiepark ? een super goed initiatief die juist in deze tijd steeds belangrijker wordt, maar daar hoort eigenlijk ook een goede ondergrond bij en weet je waarom?

Dit maakt de gerecyclede sportvloer van DutchPanna zo populair

Veilig voor de gebruiker
Bij een lekker potje panna, voetbal of bijvoorbeeld basketbal krijgen jouw knieën het best zwaar te verduren en zeker op een stenen of betonnen ondergrond. Dutchpanna biedt daarom optioneel een speciale sportvloer aan die valdempend en een schokdempend effect heeft. Vallen is nooit leuk, maar met de G3 sportvloer van DutchPanna is het vallen enigszins minder onprettig en belast de knieën minder.

Veilig voor omgevingsirritatie
De DutchPanna G3 sportvloer heeft ook een unieke geluiddempende werking, dat voorkomt irritatie in de directe omgeving bij bijvoorbeeld omwonenden of in het nabij gelegen les lokaal waar juist net op het moment van sporten in de sportkooi een toets gegeven wordt.

G3 sportvloeren, een mooi maatschappelijk concept

G3 staat voor Granulated Gerecyclede old Gympies. De DutchPanna G3 sportvloeren zijn gemaakt van oude sportschoenzolen, deze worden vermalen tot korrels en met een speciale bindlijm van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit uitgesmeerd in de pannakooi tot één egale rubberen vloer. DutchPanna werkt met dit unieke concept samen met FastFeetgrinded, de inzamelaar en recycler van de oude sportschoenen en Unimat die met een zeer specialisten team de vloeren in de DutchPanna kooien legt. De standaard kleur is zwart, met een mix kleurentintje erdoor omdat niet iedere schoenzool zwart is en dat geeft een heel mooi levendig diepte effect aan de vloer. Standaard in het assortiment levert DutchPanna voor haar voetbal en sportkooien een mooie rode, blauwe en groene vloer. Wil je een logo of reclame uiting in de vloer? Dat kan ook uiteraard ook en personaliseren wij jouw super toffe sportvloer tot een uniek geheel. De schoolpleinen zijn niet altijd groot genoeg voor allerlei attributen. De pannakooien van DutchPanna zijn in diverse maten en op ieder schoolplein te plaatsen. 

Voetballen, trefbal, basketbal, apenkooi, panna, hockey, volleybal het kan allemaal met bijvoorbeeld de PK 5000 en 8000 PRO.

Ervaringen met de G3 sportvloer

Wat vinden bijvoorbeeld de gymleraren zo top aan onze pannakooien en G3 sportvloeren?

  • De G3 sportvloer is fijner voor de knieën van de sporters
  • De G3 sportvloer is héél goed waterdoorlatend, een allweather vloer zonder vervelende waterplassen.
  • De G3 sportvloer is geluiddempend, zo kan de sportles buiten doorgaan tijdens een repetitie in het nabijgelegen leslokaal en zal de buurt er ook geen geluidshinder aan ondervinden 
  • De Dutchpanna PK ronde en ovale kooien zijn 100% veiligheid omdat er geen dode hoeken zijn, de sportkooien zijn rond ( 6 meter diameter) of ovaal ( 6x 10 meter) het spel blijft door onze ronde vormen altijd dynamisch en niemand kan elkaar de hoek indrijven. Als de gymleraar ook zijn ogen op andere groepjes  moet houden is er in ieder geval geen zorg over de activiteiten in de voetbalkooi of sportkooi van Dutchpanna.
  • De PRO line van Dutchpanna pannakooien heeft speciaal dubbelmat hekwerk welke geluidsarm zijn. Dit is fijn voor de repetitie in het dichtbij gelegen lokaal of voor de buren naast de school.
  • De pannakooien van DutchPanna zijn onderhoudsvrij, er kan geen vuil in de hoeken ophopen en eventueel kan je eenvoudig met een bladblazer de eventuele blaadjes via de goals eruit blazen… géén gedoe met stoffer en blik en een tijdrovende schoonmaak.

Pannakooi met G3 sportvloer kopen voor jouw schoolplein, sportclub of openbaar gemeente terrein?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een pannakooi en G3 sportvloer? Neem dan gerust contact op met Dutch Panna. Wij adviseren jullie graag om tot de juiste keuze te kunnen komen en om eventueel maatwerkwensen tot een mooi eindresultaat te brengen. Mail naar verkoop@dutchpanna.nl voor meer informatie.

Iedereen verdient een DutchPanna sportkooi,

Het DutchPanna team

John, Johan & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?