Jongeren in beweging

Er is in België een steeds groter wordende groep mensen die niet of weinig sport en daar moet wat aan gedaan worden. Met name voor jongeren is dit erg belangrijk, zowel op fysiek als sociaal vlak. Er zijn gelukkig al veel goede initiatieven die de jeugd aansporen in beweging te komen, maar ook de sportvelden en -kooien van DutchPanna kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Door kinderen al vroeg te enthousiasmeren voor sport ben je tevens bezig met het opleiden van de topsporters van de toekomst, het begint immers allemaal met plezier!

Duurzame sportinfrastructuur

Sporten begint natuurlijk met de juiste faciliteiten, niet overal kan namelijk gemakkelijk en veilig gesport worden. Een sportkooi of een omheind sportveldje biedt die mogelijkheid en neemt bovendien weinig ruimte in. Op deze manier maken we sporten in de openbare ruimte toegankelijker en stimuleren we de jeugd om de computer of gameconsole links te laten liggen.

De mogelijkheden

U vindt bij ons diverse kooien en velden voor voetbal, maar ook voor andere sporten. U kunt hierbij kiezen uit verschillende vormen en maten met mogelijkheid tot uitbreiding. U kunt de kooien plaatsen op de ondergrond die al aanwezig is, maar als die niet voldoet kunt u er ook voor kiezen onze speciale G3 sportvloer te bestellen.

Motorische vaardigheid van de jeugd

Wellicht het grootste probleem van het afnemen van de interesse in sport onder jongeren is de beperking die dit heeft op de motorische ontwikkeling. Dit kan ze in de toekomst gaan opbreken en vergroot bovendien de kans op blessures in het geval ze sporadisch wel in beweging komen. Covid-19 heeft ons nog meer met de neus op de feiten gedrukt en toont het belang van een goede gezondheid en voldoende beweging. Laten we er dus voor zorgen dat de jeugd volop in beweging komt op het moment dat alle maatregelen zijn opgeheven!

Meer weten?

Als u meer wilt weten over onze sportvelden en -kooien, of over onze doelen om de jeugd meer te laten sporten, dan neemt u eenvoudig contact met ons op. U kunt daarvoor bellen naar +31 6 38 12 40 00 of +31 6 34 81 89 01. U kunt ook ons online contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?