Doelpunten

Doelpunt. Goal. Golazo. But. Zomaar een paar uitdrukkingen voor het maken van een doelpunt. Goals die gemaakt worden in de laagste amateurcompetities of op de belangrijkste momenten in de finale van het Wereldkampioenschap. Elk doelpunt heeft zijn eigen schoonheid. Zelfs lelijke doelpunten kunnen heel mooi zijn. Op YouTube staan honderden, zo niet duizenden compilaties van mooie doelpunten. Doelpunten van de allerbesten, zoals Messi, Ronaldo, Zidane etc. Maar ook doelpunten die gemaakt worden op achterafveldjes bij een amateurclub, die toevallig op beeld vastgelegd zijn. Doelpunten waardoor de amateurspeler voor altijd een held is bij zijn club en waarover elke zaterdag of zondag na een paar pintjes weer over wordt gepraat.

Á la Van Basten of Roberto Carlos

Doelpunten die iedereen voor de geest kan halen worden vaak gemaakt door de allergrootsten. Herinner jij de goal van Van Basten nog op het EK ’88? De magistrale volley? Natuurlijk weet jij dit nog. Of de goal van de Braziliaanse linksback Roberto Carlos. Hij poeierde de bal vanuit een vrije trap met zijn linker buitenkant om de muur, waar de keeper van Frankrijk alleen maar naar kon kijken. Een doelpunt dat eigenlijk niet mogelijk was. Hetzelfde geldt voor de goal van Bergkamp bij Arsenal. Met een man in zijn rug maakt hij een pirouette om de verdediger, waarna hij de bal rustig langs de kansloze keeper in het hoekje schiet. Een doelpunt dat tot die tijd nog nooit vertoond was.

Bovengenoemde doelpunten hebben één overeenkomst: Deze spelers droomden vroeger in hun jeugd van het maken van deze goals. Het oefenen deden zij misschien niet in een pannakooi, maar wel op straat of op een plaatselijk veldje. Met de pannakooien van DutchPanna laten wij de jeugd opnieuw hun dromen waarmaken. Zo kunnen zij later, wanneer het moment daar is, hun eigen werelddoelpunten scoren.

Meer informatie over DutchPanna

Droom jij over het maken van werelddoelpunten? Of wil jij de mooiste doelpunten van jouw favoriete voetballers zelf maken? Dat is mogelijk in de pannakooien van DutchPanna. Bekijk onze website voor de verschillende pannakooien, sportkooien en meer. Neem voor onze mogelijkheden contact op met één van onze specialistische medewerkers. Dan bespreken we jouw wensen en onze mogelijkheden door. Samen komen we er uit!

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?