Voetbalveldje

LAAT KINDEREN LEKKER VOETBALLEN

Bent u op zoek naar een voetbalveldje op bijvoorbeeld een school- of speelplein? Moet u daarbij rekening houden met diverse aspecten, zoals de overlast voor omwonenden of de rest van de spelende kinderen en jeugd? Een voetbalveldje van Dutch Panna is in dit geval dé oplossing. De jeugd kan heerlijk buiten voetballen terwijl de rest geen overlast heeft. Bij DutchPanna bent u aan het juiste adres, want wij leveren complete én op maat gemaakte voetbalveldjes die u op diverse plekken kunt plaatsen. Denk hierbij aan de schoolpleinen, in uw gemeente

DUTCHPANNA levert complete pannakooien, pannavelden, voetbalkooien en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij !

WAAROM VOETBALVELDJES NOODZAKELIJK ZIJN


Een voetbalveldje is niet alleen ideaal voor het stimuleren van extra beweging onder de jeugd, maar zorgt er ook voor dat jongeren sneller naar buiten gaan en niet thuis blijven hangen. Vooral in de periode van covid-19 is gebleken dat jongeren vereenzamen, te veel thuis achter de computer hangen en te weinig ondernemen met vrienden. Hoe meer locaties er beschikbaar gesteld worden voor kinderen en jongeren, des te eerder zij gaan voetballen met vrienden.

 

VOETBALVELDJES IN VERSCHILLENDE WIJKEN


Voor de jeugd is het heel belangrijk om de juiste buitensport faciliteit te hebben, vooral wanneer het door verschillende dingen niet mogelijk is om zelf te sporten. DutchPanna past bijna in iedere wijk omdat er relatief weinig ruimte voor nodig is en het hekwerk is ook nog eens geluiddempend. De voetbalveldjes zijn dus geschikt voor diverse plekken en niemand heeft er last van.

VOETBALVELDJE KOPEN

Wilt u een voetbalveldje aanschaffen voor een schoolplein, speelplein of ergens anders binnen uw gemeente? Ook bedrijfsterreinen kunnen hierin meegenomen worden. In dat geval kunt u namelijk ook het voetbalveldje laten bedrukken. Genoeg redenen om een voetbalveldje aan te schaffen. Ga op zoek naar het juiste voetbalveldje voor uw toepassingen. Wij hebben een ruime keuze aan complete voetbalveldjes en anders kunt u gerust zelf een voetbalveldje samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of bij eventuele vragen. Wij helpen u graag verder.

U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.

WILT U OOK EEN VOEDBALVELDJE?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalveldje of kooi voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?