Voetbalcourt

Voetbalcourts van DutchPanna

We kunnen niet vaak genoeg benoemen hoe belangrijk sport en beweging zijn voor kinderen en jongeren. Dit verdient dan ook een extra stimulans om de jeugd hiertoe aan te zetten. Maar hoe geef je die stimulans? De eerste stap daarin is het bieden van de juiste faciliteiten en mogelijkheden, het moet ze makkelijk gemaakt worden om te sporten. Een voetbalcourt van DutchPanna kan zo’n faciliteit zijn die in jouw buurt of bij jouw school of sportclub een laagdrempelige mogelijkheid bieden om in beweging te komen.

Keuze uit diverse courts

Je kunt zelf bepalen welk type voetbalcourt het best past bij jouw eisen en behoeften. De kooien zijn te plaatsen op al bestaande ondergronden op locatie, maar je kunt er ook voor kiezen onze speciale G3 EPDM sportvloeren te plaatsen. Deze speciale vloeren voor voetbalcourts zijn geluiddempend en valbeperkend. Je zult dus de omgeving weinig tot last zijn en je voorkomt dat valpartijen al te veel pijn doen. Om herkenbaarheid te creëren kunnen de vloeren ook gepersonaliseerd worden met een logo of kleur.

Het plezier van buiten spelen en sporten

Buiten sporten heeft meerdere voordelen voor de jeugd, je wordt er gezonder en fitter van, maar je doet ook sociale contacten op. Helemaal in deze tijd van lockdowns en restricties is het belangrijk dat de mentale gezondheid op peil wordt gehouden. Samen sporten is daar een goede manier voor, mits het binnen de geldende maatregelen gebeurt natuurlijk.

Covid-19

Want dat die maatregelen effect hebben op de jeugd dat merken we, ze lijken zich steeds meer terug te trekken. En dat heeft nadelige effecten op hun gezondheid en kan daarnaast leiden tot eenzaamheid. Door een voetbalcourt te plaatsen in de buurt stimuleer je ze om tóch achter hun pc of tv weg te komen en samen met anderen actief bezig te zijn.

Een voetbalcourt op maat

Heb je interesse in een voetbalcourt bij jou in de gemeente, in de buurt, bij sportvereniging of bij school? Neem dan gerust even contact op met onze specialisten voor een voetbalcourt op maat. Zij kijken dan samen met jou naar de ideale maat en materialen voor de voetbalcourt. Je kunt dan ook gelijk aangeven hoe het eruit moet gaat zien, wil je bijvoorbeeld je logo op het veld of op de kooi? Dan kan dat geregeld worden!

WILT U OOK EEN VOETBALCOURT?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalcours voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?