Straatvoetbal

Straatvoetbal van DutchPanna

Je ontwikkelt de beste techniek voor het voetbal natuurlijk op straat. Je voetbalt op een harde ondergrond, de bal stuit en rolt hard en je wil voorkomen dat je op de grond valt. En bovenal is het gewoon ontzettend leuk om te doen! Je moet een bal hebben, je verzamelt wat vrienden en vriendinnen en je kunt gaan sjotten! Als er dan ook nog een voetbalkooi van DutchPanna in de buurt staat is alles gereed voor een partijtje straatvoetbal.

Straatvoetbal in een kooi

Als je op straat voetbalt of hebt gevoetbald dan weet je dat het regelmatig voorkomt dat je bal in een tuin belandde of vast kwam te zitten onder een auto. En dan moest je toch je buurman of buurvrouw vragen of je even in de tuin mocht om je bal te pakken. Maar voetbal je in een kooi dan ken je dit probleem niet! Bovendien heb je dan ook geen extra materialen meer nodig om doeltjes te maken of je veld af te bakenen.

Buiten sporten en spelen

Het is een voldongen feit dat sport en beweging goed voor je zijn, helemaal tijdens je jeugdjaren. Helaas is de jeugd steeds meer afgeleid door games en de televisie. Dit kan tot gevolg hebben dat ze ongezonder leven en fysieke problemen ontwikkelen. Daarom is het van grote importantie dat ze gestimuleerd worden in beweging te komen en je ze ook laagdrempelige mogelijkheden biedt om dit te realiseren. Een voetbalkooi van DutchPanna om straatvoetbal in te spelen is zo’n mogelijke stimulans.

Covid-19

We merken dat de wereldwijde uitbraak van covid-19 een negatief effect heeft op de jeugd, op zowel fysiek als mentaal vlak. Eenzaamheid en een ongezonde leefstijl liggen daardoor op de loer. Een mooi en uitnodigend sportveld om te straatvoetballen kan daarin net dat ene zetje zijn dat de jeugd nodig heeft om toch uit hun huizen te kruipen en in beweging te komen. De perfecte kans dus voor de overheid om de jeugd aan te sporen meer te sporten!

Straatvoetbalveldje op maat

Wil je een straatvoetbalveldje op maat aanschaffen voor jouw buurt, school of sportvereniging? Goed idee! Neem daarvoor contact op met onze specialisten, dan kunnen jullie samen kijken naar de meest passende variant voor jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit verschillende vormen, hoogtes en ondergronden. We zien je bericht of vraag graag tegemoet!

WILT U OOK EEN VOETBALCOURT?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalcours voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?