Sportkooien

Sportkooien van DutchPanna®

Beweging en plezier zijn van groot belang voor kinderen en het is bovendien heel leuk. Met de sportkooien van DutchPanna biedt u kinderen de benodigde stimulans om te gaan sporten. Ideaal voor sportverenigingen, scholen en buurten! Ontdek de voordelen van onze sportkooien op deze pagina.

 

Multifunctionele sportkooien

Bij DutchPanna hebben we verschillende sportkooien voor u. Of u de kooien nou wil gebruiken voor voetbal, hockey, trefbal, basketbal of welke andere sport dan ook. Het roept kinderen namelijk ook op hun fantasie te gebruiken: welke sporten of spelletjes kunnen ze nog meer doen in de sportkooien? Afhankelijk van de bestemming en de ruimte voor de sportkooi kunt u kiezen uit verschillende vormen en maten. Zo vindt u bij ons zowel rechthoekige als ronde en ovale kooien, waarbij u ook nog kunt kiezen uit verschillende groottes en hoogtes. Om uw kooien uit te breiden bieden we daarnaast ook extra’s aan, zoals basketbalnetten of extra doelen. De kooien zijn geschikt voor alle ondergronden, maar u kunt er ook voor kiezen om een speciale G3 sportvloer in de kooi te laten plaatsen.

Onderhoudsarme sportkooien

De sportkooien van DutchPanna vereisen weinig onderhoud. De kooien zijn gemaakt van materiaal dat goed bestand is tegen regen en andere weersverschijnselen. Het onderhoud zal dus voornamelijk bestaan uit het eventueel maaien van gras en het opruimen van vuil en bladeren. Bij een ronde of ovale kooi zal de ophoping van bladeren minder zin dan bij een rechthoekige kooi. Het zijn bovendien stevige kooien, waardoor ze lang meegaan. Voor alle onze kooien geldt daarnaast een garantie van minimaal 5 jaar. Kijk bij de productinformatie voor de exacte garantieperiode per sportkooi.

Geluidsarme sportkooien

Naast onderhoudsarm zijn de kooien ook nog eens geluidsarm. Dit komt doordat ze vervaardigd zijn met een speciaal geluiddempend gaas. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over geluidsoverlast voor de omgeving. De sportkooi is dus niets minder dan een mooie toevoeging aan de omgeving. Geen geluidsoverlast van de kooi, maar wel het plezier van spelende kinderen!

Bedruk een sportkooi met eigen logo

Om de sportkooien extra uitstraling te geven, of om uw vereniging of school in de spotlight te zetten kunt u ervoor kiezen om een logo of een andere versiering op de kooi te laten drukken. Zo maakt u de kooi nog aantrekkelijker voor kinderen om te gaan sporten! Ziet u het al voor zich, een mooie sportkooi met uw logo erop? Niks mooiers natuurlijk dan op een zonnige zomerdag kinderen actief bezig te zien in een mooie sportkooi.

Buiten Sporten

We merken dat sinds het uitbreken van covid-19 de jeugd zich steeds meer dreigt terug te trekken. Ze hebben minder vertier en er is minder om te doen, dus vereenzaming en stilstand liggen op de loer. Sportkooien kunnen er dan aan bijdragen dat kinderen toch buiten komen en in beweging zijn. Zo voorkom je eenzaamheid en ga je overgewicht bij de jeugd tegen. Een uitgelezen kans dus om de jeugd te stimuleren om, met inachtneming van de regels, buiten te sporten.

Een sportkooi voor uw school, buurt of sportvereniging?

Heeft u uw keuze al kunnen maken, of wil u graag nog meer weten over de sportkooien en de bijbehorende mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag met een advies op maat voor uw vereniging, school of gemeente. U kunt op onze website ook eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor de sportkooi waarin u geïnteresseerd bent.

WILT U OOK EEN SPORTKOOI?

Vraag een offerte aan voor uw eigen sportkooi voor uw vereniging of gemeente.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?