Een klein beetje noodgedwongen is het wel, maar dit jaar zijn er veel vakanties in eigen land. Campings, vakantieparken en recreatieplassen worden steeds drukker bezocht en winnen in rap tempo aan populariteit. Om deze trend te continueren is het belangrijk om de gasten en bezoekers te blijven inspireren met mooie faciliteiten die laagdrempelig zijn voor een groot publiek. Is het al oude bekende midgetgolf nog uw enige attractie waar ook een terugverdienmodel en horeca omzet aan verbonden is? Dan is het nu tijd om een dynamisch spel te faciliteren, de DutchPanna Poolvoetbalcourt. Het voordeel van die poolvoetbalcourt? Laagdrempelig en onderhoudsarm.

 

De poolvoetbalcourt, het nieuwe item in het DutchPanna assortiment.

DutchPanna heeft een nieuwe voetbalkooi geïntroduceerd namelijk de poolvoetbalcourt. De poolvoetbalcourt heeft een afmeting van 4 x 6 meter, een hekhoogte van 50 cm en heeft net zoals de pooltafels 6 doeltjes om de ballen in te plaatsen. Niet met een keu, maar als voetballer met jouw voeten. Een leuk en dynamisch spel voor alle leeftijden. Je zal al snel merken dat het al snel een leuk en spannend familiespel is.

Naast familiespel is de poolvoetbalcourt ook te gebruiken voor andere spelvormen zoals paaltjesvoetbal. Dit tekent de diversiteit van een DutchPanna sportkooi. Deze poolvoetbalcourt beschikt over de volgende kenmerken:

  • Hufterproof
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Stimuleert kinderen om te sporten
  • Inclusief voetballen en robuuste opbergzak

 

Sponsoring met de DutchPanna poolvoetbalcourt

Op een plek waar veel mensen samenkomen wil je als bedrijf graag zichtbaar zijn. Je kunt hier immers potentiële klanten bereiken. De poolvoetbalcourt van DutchPanna leent zich bij uitstek om in te zetten voor sponsordoeleinden. De UV bestendige beplating kan voorzien worden van sponsoruitingen. In full colour bedrukking. Zo is de poolvoetbalcourt helemaal naar uw huisstijl aan te passen en geschikt voor beurzen of als schenking aan een locatie met sociaal karakter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we bespreken samen wat er mogelijk is.

Iedereen verdient een DutchPanna voetbal of sportcourt,

Het DutchPanna team

John, Johan & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?