De Pannakooi van DUTCHPANNA  is de beste keuze voor uw school of sportclub, waarom en hoe?… Je leest er alles over in onze blog.

Als de jeugd straks weer naar school of de sportclub mag, is het natuurlijk fantastisch als de juf of meester een super toffe pannakooi van Dutchpanna heeft of gaat laten plaatsen. Dutchpanna levert de meest veilige en vandalismebestendige pannakooien, onze ronde– en ovale modellen zijn het meest uniek, weet je waarom?

  • Ronde en ovale pannakooien garanderen een dynamisch spel, je kan elkaar niet in de hoek drijven
  • Een ronde of ovale pannakooi is veel veiliger 
  • een ronde of ovale pannakooi is ook onderhoudsvriendelijk

Onze ronde en ovale pannakooien worden in Nederland geproduceerd en  kunnen zelfs los geplaatst worden op het plein. De pannakooi is uit te breiden met basketbal goals. De pannakooien hebben geluidwerende gaasmatten, daar wordt de buurvrouw ook gelukkig van. Alle kleuren zijn te bestellen en optioneel ook onze speciale gerecyclede val- en geluiddempende sportvloeren.

Geen genoeg budget voor 2020? En wil je toch zo’n super toffe pannakooi van DUTCHPANNA? Speciaal voor het onderwijs en sportclubs in Nederland en België kunnen wij de factuur over 2 boekjaren aan u factureren. Wil je meer weten over onze actie? Mail naar verkoop@dutchpanna.nl.

Take care,

Het Dutchpannateam

John & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?