Hangjongeren

Het blijft een lastig probleem: hangjongeren. Maar alleen bestraffen en verbieden lijkt het probleem niet op te lossen. Een alternatief is dus welkom en dat bieden wij bij DutchPanna met onze pannakooien. Door de jongeren te stimuleren in beweging te komen en ze hiervoor ook de faciliteiten te bieden zullen ze minder de neiging hebben om rotzooi te trappen. Benieuwd wat we voor uw wijk, school of sportvereniging kunnen betekenen? We vertellen u er graag meer over!

Stimuleer sport

De overlast van hangjongeren komt vaak voort uit verveling. Sport is een perfect antwoord op die verveling. Als u ze dus een alternatief biedt zult u ook zien dat ze minder overlast veroorzaken. Daarnaast draagt het vanzelfsprekend ook bij aan een betere gezondheid en fitheid onder jongeren. U slaat dus twee vliegen in één klap! Bovendien heeft sporten een positief effect op de ontwikkeling en volwassenwording van jongeren. Sport vraagt namelijk om samenwerking, discipline en duidelijke communicatie, vaardigheden die ze in het dagelijks leven ook nodig gaan hebben.

Diverse kooien en veldjes

U vindt bij ons meerdere maten en vormen kooien en veldjes om te sporten. Zo kunt u gaan voor een ronde of ovalen pannakooi, maar ook voor een rechthoekig veldje. Bovendien kunt u de kooien laten uitbreiden met onze speciale G3 sportvloeren of een basketbalnet. Onze sportfaciliteiten nemen weinig ruimte en in zijn dus gemakkelijk te plaatsen in een woonwijk, op een sportcomplex of bij een school.

Covid-19

Door de maatregelen omtrent covid-19 zijn veel jongeren minder gaan bewegen en werden ook de sociale contacten beperkt. Daarom is het extra belangrijk om ze de stimulans te bieden toch in beweging te komen en te gaan sporten. U zult zien dat een kooi van DutchPanna daar enorm aan bijdraagt.

Meer informatie

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor een sportkooi of -veldje op maat. Vul daarvoor ons online contactformulier in. Onze specialisten nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook nog voor kiezen om een logo te laten drukken op de kooi of de sportvloer.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?