DutchPanna is niet alleen fabrikant van pannakooien  en sportkooien, maar levert ook klantspecifieke maatwerk in pannakooien en sportkooien. Op locatie bij Mijn School aan het Kruithuis in Harderwijk wilde de schoolleiding een kleine oude lage rechthoekige pannakooi vervangen voor een toffe stoere multifunctionele panna- en sportkooi.

De wensen van Mijn School

De wens was om een PK 10000 PRO van 6 x 10 meter aan te schaffen met de daarbij behorende all weather G3 sportvloer. Helaas was het schoolplein hiervoor te klein en  schuin aflopend waar een fietsdoorgang ook nog eens vrijgehouden moet worden. Vanuit het standaard assortiment was de alternatieve keuze om de PK 8000 PRO met de afmeting van 6 x 8 meter aan te schaffen. Met een zo groot mogelijke afmeting in het achterhoofd was de te verwachten vraag vanuit de schoolleiding van “Mijn School”;  is er niet een maat tussen de PK8000 en PK 10000 in te maken? En… kan de kooi aan de muurkant van het sportlokaal aan de muur worden vast gemonteerd? Dat scheelt weer een stuk hekwerk. En kan DutchPanna een pannakooi leveren met een degelijk af te sluiten deur?

De uitvoering van DutchPanna

Het Dutch Panna team ging aan het werk en heeft aan alle wensen van de school kunnen voldoen. Er werd een mooie ovale kooi geplaatst van 6 x 9 meter. Aan de kant van de sporthal tegen de muur van het gebouw en last but not least inclusief een afsluitbare deur met een speciale veiligheidshandgreep.

Deze ovale sportkooi is uitgevoerd in de schitterende kleurencombinatie mat zwart geluiddempend hekwerk en signaal rode glimmende goals. Boven de goals bevindt zich een basketbalgoal.

De voordelen van deze pannakooi en sportkooi

Het voordeel van de ovale kooi is een gegarandeerd dynamisch spel, je kan elkaar niet in de hoek drijven. De kooi is multifunctioneel en te gebruiken voor voetbal, panna, basketbal, trefbal en nog veel meer sporten om lekker buiten op veilige wijze te kunnen uitoefenen.

Verder is de ovale kooi afgewerkt met een G3 all weather sportvloer in de kleur groen. Deze G3 vloer ( Gerecyclede Granulated old Gympies)  is gemaakt van oude sportschoenen , is geluid- en valdempend en regenwater loopt eenvoudig weg. Het resultaat mag er zijn, beoordeel zelf. 6 juli 2020 opent de wethouder van de gemeente Harderwijk de DutchPanna ovale sportkooi feestelijk in bijzijn van alle leerlingen en reikt tevens dan het allereerste praktijkdiploma uit aan de eindexamenkandidaten.

Pannakooi kopen voor jouw schoolplein, sportclub of openbaar gemeente terrein?

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schoolplein voor een DutchPanna standaard- of maatwerk pannakooi?  Mail naar verkoop@dutchpanna.nl  of bekijk onze website.

Iedereen verdient een DutchPanna sportkooi,

Het DutchPanna team

John, Johan & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?