Heb je als school het geluk dat één van je oud leerlingen een ware voetbalheld geworden is en beroepsmatig aan een grote voetbalclub verbonden is? Dit overkwam de basisschool “De Horizon” uit Nijkerkerveen waar Donny van de Beek zijn basisschool tijd heeft doorgemaakt. Donny van de Beek heeft deze pannakooi aan zijn oude basisschool geschonken, omdat hij hoopt dat kinderen meer gestimuleerd worden om buiten te blijven voetballen en spelen.

De grote dag… Opening van de pannakooi

Dinsdag 9 juni 8.45 uur in de ochtend, op het schoolplein van basisschool de Horizon wordt door honderden leerlingen Donny, Donny, Donny geroepen….. en ja daar komt hij met een grote glimlach het plein op om zijn pannakooi PK 5000 PRO officieel te openen. Het rode lint wordt doorgeknipt en Donny van de Beek laat een mooi staaltje bal hooghouden zien in de voetbalkooi  en beantwoordt vele vragen die de kinderen hem persoonlijk willen stellen.

De spelregels in de pannakooi

Op de PK 5000 PRO is aan beide kanten een bord bevestigd waar Donny 6 spelregels heeft opgesteld;

  • We spelen SAMEN met elkaar
  • We hebben RESPECT voor elkaar
  • We maken PLEZIER met elkaar
  • We SCHELDEN niet met elkaar
  • We zijn een VOORBEELD voor elkaar
  • We zijn POSITIEF tegen elkaar

Onderaan het bord heeft Donny van de Beek nog een heel belangrijke quote geschreven; “speel niet te veel op de PLAYSTATION, maar ook buiten “

De lokale krant Stad Nijkerk schrijft hierover; Donny heeft zo zijn spelvreugde gekregen om te gaan voetballen.

De rol van DutchPanna

DutchPanna heeft als fabrikant samen met haar dealer VoetbalCourt dit project tot een mooi resultaat mogen brengen in opdracht van Donny van de Beek. Beide bedrijven hebben een samenwerking met als doel veel mooie ronde en ovale panna- en sportkooien in Nederland te plaatsen voor scholen,  BSO’s, sportclubs, openbare gemeente terreinen en recreatieparken.

DutchPanna is ook de leverancier van pannakooien aan de John de Wolf Sport Foundation, de Dirk Kuijt foundation en werkt ook nauw samen met de Stichting van het kind.

Een ronde of ovale PRO line pannakooi van DutchPanna kopen voor jouw schoolplein, voetbal- hockeyclub, openbaar sport terrein of recreatie-vakantiepark? een super goed initiatief die juist in deze tijd steeds belangrijker wordt en weet je waarom?

  • Een ronde of ovale pannakooi is veiliger en geeft garantie voor een dynamisch spel.
  • Een ronde of ovale pannakooi is nagenoeg onderhoudsvrij, er kan geen vuilophoping in hoeken ontstaan.
  • Onze PRO line pannakooien hebben speciaal geluidwerend hekwerk, fijn voor de nabije omgeving.                                       

Pannakooi kopen voor jouw schoolplein, sportclub of openbaar gemeente terrein?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een pannakooi en G3 sportvloer? Of ben je ook profvoetballer zoals Donny van de Beek en wil je je oude school van vroeger een mooie pannakooi schenken? Neem dan gerust contact op met Dutch Panna. Wij adviseren jullie graag om tot de juiste keuze te kunnen komen en om eventueel maatwerkwensen tot een mooi eindresultaat te brengen.

Mail naar verkoop@dutchpanna.nl  of kijk op onze website  www.pannakooi.nl voor meer informatie. 

Iedereen verdient een DutchPanna sportkooi,

Het DutchPanna team

John, Johan & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?