DutchPanna heeft een divers assortiment panna en sportkooien wat niet onopgemerkt is gebleven bij (ex)profvoetballers en trainers. Met deze panna en sportkooien wil DutchPanna bijdragen aan de inspanningen om jeugd meer buiten te laten spelen en sporten. Op straat leren kinderen veel sociale vaardigheden. Iets waar veel maatschappelijke initiatieven op inspelen. Dit is ook de reden dat veel maatschappelijke projecten hun weg weten te vinden naar DutchPanna. Wij vertellen graag waarom dit zo is.

Veranderende speelomgevingen voor jeugd

Vroeger leerde je voetballen op straat. Een aantal jassen diende als goal en spelen maar. Vandaag de dag is het verkeer op straat toegenomen. Dit maakt het onveilige om lekker een potje te voetballen op straat. Daar komt bij dat de interesses van de jeugd ook veranderen door de invloed van computers, playstation en mobiel.

Hoe speelt DutchPanna hier op in?

DutchPanna probeert de jeugd te stimuleren om meer naar buiten te gaan spelen en voetballen. Voetbal is laagdrempelig en veel kinderen vinden het leuk om te spelen. DutchPanna ontwikkelt mooie en veilige panna en sportkooien om de perfecte voorwaarden te creëren voor kinderen om buiten te spelen.

De unieke vormen van de DutchPanna kooien zijn voor eigenaar en gebruiker heel veilig. De ronde en ovale vormen zorgen ervoor dat kinderen elkaar niet in dode hoeken kunnen drukken. Er is vaak geen toezicht tijdens een potje voetbal. De ronde- en ovale DutchPanna pannakooien zorgen ervoor dat er geen getrek en geduw in de hoeken kan ontstaan. Ook de speciale hek technieken en de G3 allweather sportvloer die DutchPanna gebruikt zorgen ervoor dat de omwonenden  geen geluidshinder ondervinden van spelende kinderen.

Foundations die samenwerken met DutchPanna

DutchPanna werkt samen met enkele mooie foundations die zich allemaal inzetten om kinderen een mooie en veilige plek te kunnen bieden om buiten te spelen.

Dirk Kuyt Foundation

DutchPanna werkt onder andere samen met de Dirk Kuijt foundation. Voor de Dirk Kuyt foundation leveren wij bij evenementen de pannakooien op locatie. Dirk Kuijt stimuleert het sportaanbod voor mensen met een beperking. De PK 3001, helemaal in de look and feel van de Dirk Kuijt foundation, is een makkelijk toegankelijk pannaveld en wordt bij ieder evenement waar de stichting aan deelneemt opgebouwd.

John de Wolf Sportfoundation

Naast de Dirk Kuyt foundations werkt DutchPanna ook samen met de John de Wolf Sportfoundation. De John de Wolf Sportfoundation heeft als doelstelling om voor ieder kind in Nederland een veilige sportplek te creëren. Een plek waar kinderen veilig kunnen sporten en spelen, hiermee wil John de Wolf de buurt ook veiliger en sportiever maken. Bij de John de Wolf Sportfoundation levert Dutchpanna de voetbal en sportkooien. Volledig in de huisstijl van de John de Wolf Sportfoundation. De slogan van John is;  “geen enkel kind hoort langs de zijlijn te staan“. De eerste DutchPanna kooi is onlangs geplaatst in Rotterdam bij de Oscar Romeo School.

Donny van de Beek

In juni 2020 opende Donny van de Beek zijn eigen DutchPanna PK 5000 PRO kooi bij zijn oude basisschool “De Horizon” in Nijkerkerveen. Donny schonk de voetbalkooi aan zijn school, omdat hij het belangrijk vindt dat de jeugd minder gaat gamen en vaker buiten gaat spelen. Op de Donny van de Beek voetbalkooi zijn 6 spel en gedragsregels te lezen en de quote “speel niet teveel op de Playstation, maar ook buiten “ DutchPanna heeft samen met haar dealer VoetbalCourt het project voor Donny van de Beek uitgewerkt en geplaatst op het openbare plein bij de hoofdingang van de school.

Samenwerken met DutchPanna opent deuren voor iedereen!

Interesse in een multifunctionele panna en sportkooi? Bel of mail ons dan gerust. Wij kijken en denken graag mee bij de realisatie van jouw eigen buitensport plek. Daarnaast adviseren wij ook welke kooi het beste bij de wensen en leefomgeving past.

Mail naar verkoop@dutchpanna.nl of bekijk onze website voor meer informatie. 

 

Iedereen in jouw stad of dorp verdient een DutchPanna sportkooi,

 

Het DutchPanna team

 

John, Johan & Ron

 

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?