Als we straks weer in het Post Corona tijdperk komen, mag eigenlijk een pannakooi of voetbalkooi op een schoolplein niet meer ontbreken. Kinderen willen graag buitenspelen en in beweging zijn is gezond. Voetballen vindt bijna iedere jongen of meisje leuk en dit zorgt ook voor een goede sociale omgang onder elkaar. Vaak zie je geweldig mooie speeltoestellen en attributen, maar eigenlijk is een bal en een speciale en veilige plek om met die bal te kunnen gaan voetballen wat veel kinderen missen op het schoolplein. Want jongens en meiden vinden dit super tof.

Veilig spelen op het schoolplein. Gewenst of noodzakelijk?

Op een schoolplein gebeurt van alles door elkaar heen tijdens de pauze. Denk hierbij aan; knikkeren, tikkertje spelen of gewoon lekker kletsen in een groepje… en dan schiet er weer zo’n voetbal snoeihard langs je hoofd. Dit is een situatie dat elk schoolbestuur het liefste wil voorkomen. Daarom zie je dat er vaak regels zijn op schoolpleinen of erger… er mag niet gevoetbald worden tijdens de pauzes op het plein. Een vervelende regel voor alle kinderen die graag voetballen.

De Dutch Panna pannakooi zorgt voor een veilige speelomgeving voor iedereen op het schoolplein. Wij noemen dat dan ook “schoolplein speel management”. In de voetbalkooi kan je lekker een potje voetballen of panna spelen. Buiten de pannakooi kunnen de andere kinderen veilig hun pauze houden, zonder dat de bal dit wreed verstoord. Een pannakooi op het schoolplein betekent na de pauze kinderen in de klas die hun energie lekker kwijt konden. Een spanningsboog die weer volledig is opgeladen. En kinderen die samen hebben leren spelen. Hoe fijn is dat beste leraren?

Welke pannakooien zijn geschikt voor schoolpleinen?

Dutch panna levert de meest veilige en vandalismebestendige pannakooien. Onze ronde- en ovale modellen zijn het meest uniek, weet je waarom?

  • Een ronde of ovale pannakooi garandeert een dynamisch spel, je kan elkaar niet in de hoek drijven.
  • Een ronde of ovale pannakooi is veel veiliger i.v.m. het ontbreken van puntige hoeken. 
  • een ronde of ovale pannakooi is ook onderhoudsvriendelijk. Bladeren en takken hopen zich niet op.
  • Speciaal ontwikkeld geluidsarm hekwerk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolplein?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een pannakooi bij jullie op het schoolplein? Neem contact op met Dutch Panna. Wij adviseren jullie graag. Hoe leuk is het wanneer de scholen weer mogen starten er een super toffe pannakooi staat op jullie schoolplein? Mail naar verkoop@dutchpanna.nl  of kijk op onze website www.dutchpanna.com voor meer informatie en bezoek ook eens onze Facebook pagina dutchpanna  

Ook nu komen wij met inachtneming van de tijdelijke regels graag op locatie om jullie te adviseren!

Be safe,

Het Dutchpannateam

John & Ron

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?